Načina da izgubite težinu brzo, bez pretnji?

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Kosovo-to je previše ovde, kilogram je višak za tu: kako da se osvoboždannыm brzo njene konture, to može biti primamljivo da ide na dijetu otkrije. Ali to je zapravo veoma pametna ideja? Koja pravila poštuju u cilju da izgube težinu efikasno, kao i za dugo vremena? Faktor sa Valeri Espinasse, Micronutrionniste. Smeta brzo smanjenje težine U cilju da izgube težinu, bez opasnosti za zdravlje, neophodno je preduzeti određene preventivne mere. Gubitak težine-to nije akt bezopasan: što jedan želi da izgubi kilograma manjina, koji su nastali tokom zimske sezone ili da se uključe u smanjenje težine više važno.

Opasnosti brzo mršavljenje

Opasnosti brzo mršavljenjeDijete, obeщaющie brzo sagorevanje masti, štetni po zdravlje i da ga treba izbegavati. Brzo nagomilani težina (više od 1 kg nedeljno) može, naravno, borba sa gomilom mana, vaša ishrana ne obezbeđuje Vam ne hranljive materije potrebne za njegovo pravilno postupka. Trik: iscrpljenost, anemija, imuni sistem organizma slomljen mogao bi dodatno da se u prenos poznatog io-io efekat: primenom svoj neuspeh organa, on će biti alarm da propustite. U akciji, to je, svakako, 1/ će spasiti, to jest država, ulažu manje energije, 2/ čuvati ono malo što dajete u obliku knjige. Suština: kada otvorite svoj režim, možete da vratite sebi izgubljenu težinu, pa čak i nepotrebne. Kroz ponavljaju zatvora, telo završava, što u velikoj meri otporni. Dodatni kilogrami gomilaju … i strategije! Kako je moguće da se smanji težinu brzo, ne dobija na težini nazad?

Da bi se uspešno izgube težinu, to je matematički: važno je da se investira čak i u više kalorija nego što jedete. Umesto da se skine, pa je predložio da se poveća potrošnja energije za račun kreće više. Uradite više sportskih aktivnosti, pre svega, na posao pešice, stepenice, hoda, vozi bicikl: svi događaji su spremni da investiraju. Neželjeni dijete, nemoguće je poreći vaše telo hranljive materije neophodne za njegov saldo. Ne propustite jela: i u trajanju dijete, ne treba da gladuju. Za odličan balans, treba da jedu svaki dan svežeg povrća i voća (5 obroka dnevno), skroba, kao i procenat masti (maslinovo, uljane repice). Ne zanemarujte posnog proteina (belo meso, riba, mleko, elementi), važne za razvoj, kao i sadržaj mišićnog tkiva (u formi restitucionnogo!) kako da stavi pedalu meka na soli, koji promoviše zadržavanje vode.  preporučuje se da se pridržavaju određenih radnji. Pre prelaska na ishranu, preporučuje se da se konsultujete sa lekarom, da prođe procenu opšteg stanja zdravlja.

Dan pogodan detoksa

Young beautiful woman with measure tape on whiteIzbeći na kraju, industrijski, stan-pakovane masti, kao i skrivenih šećera, i ne zaboravite da se konzumira alkohol dovoljno vode (od 1, 5 i 2 litra svaki dan): voda ne gubi na težini, ali to pomaže da hidriraju telo, eliminisanje toksičnih materija, izrađen za mršavljenje. Na taj način, smanjuje potrošnju energije za oko 500 kalorija svaki dan (ili/i putem povećanja troškova baš kao što je mnogo), možete očekivati da se izgubi u između 500 g na 1 kg nedeljno, ili od 2 do 4 suvisnih kilograma svaki mesec. Dijeta Dюkana & & co: šta on podrazumeva? Potpuno van ravnoteže, strategije hyperprotéinés, kao i niz drugih dijeta Dюkana ne eliminiše. Ona se zasniva na stvarnom dietičeskuю jeres. Konzumiraju samo protein, bez sumnje, štetne za organizam, uključujući bubrege, poslednja funkcija iz kategorije zdravih proteina otpada.

Ove dijete su dodatni nedostaje vitamina, mineralnih soli i vlakana, nedostatak vlakana može reklamirati nepravilnog creva. Kao i čuvajte io-io efekat: gubitak težine može da bude veoma brz, ali je lečenje, po pravilu, baš kao što je mnogo! Oni mogu biti pokušavajući da izgubite nekoliko kilograma, pa ih treba izbegavati. Da bi se uspešno izgubiti težinu bezbedno, u skladu sa Detoks program-lekar otišao. Princip: aktivacija uklanjanje organa (jetra, bubrezi, crevnog trakta, kože …), da se smanji unos kalorija, bez osećaja težine, ili glad, pružajući pluća proizvodi (nerafinisani), bogata vitaminima, Kao i antioksidansima, a takođe je veoma lako apsorbuje (za razliku od Dukan dijeta plan, koji je loše vitaminima i tako dosadan) i prekršaje tela. Ovaj metod lečenja je glavna držimo 10 dana, omogućava da se uključe u njeno zdravlje, kao i da izgube težinu, prilikom uklanjanja zagađenja, kao i nagomilanih otpada.

أضف تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *